Een professionele website nodig?

Een website laten maken hoeft niet duur te zijn. Markaay staat voor het bouwen van volledig professionele websites voor het MKB, kleine ondernemingen en ZZP’ers. Juist voor deze ondernemers kan een website namelijk grote verschillen maken in sales, vindbaarheid en promoties.

Iedereen wil een mooie site om naar te verwijzen als ze over eigen dienstverlening praten. Samen gaan we er voor zorgen dat jouw website het imago uitstraalt dat jij aan de buitenwereld wil laten zien.

Functioneel en Gebruiksvriendelijk 

Niet alleen maar mooi, maar ook functioneel. Iedere website door Markaay is 100% responsive en werkt op iedere tablet en mobiele telefoon. Daarnaast wordt er ook voor gezorgd dat de website snelheid wordt gewaarborgd en zorgen we dat de website makkelijk te navigeren is.

Onderhoud, updates en backups

Als ondernemer ben je het liefst zo min mogelijk met je website bezig en wil je gewoon doen waar je goed bent. Een website vereist tegenwoordig echter toch enige aandacht.

Natuurlijk kun je deze updates en onderhoudswerkzaamheden ook zelf, instructies krijg je namelijk altijd als je een website bij ons afneemt. Maar ook dit kan ik je uit handen nemen. Tegen een maandelijks tarief van € 15,- zorg ik dat jouw website up to date en beveiligd tegen aanvallen blijft. Daarnaast zal de website snelheid worden gewaarborgd en zullen maandelijkse backups worden gemaakt.

 

Bekijk een greep uit mijn recente portfolio