Beter gevonden worden in de zoeklijsten

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, is het proces om jouw website te optimaliseren zodat hij beter scoort in de organische zoekresultaten. SEO is redelijk intensief, aangezien blijvende inspanningen nodig zijn om posities te behouden en verbeteren voor bepaalde zoektermen.

Stel, jij bent een stukadoor uit Oss en je wil gevonden worden als mensen “Stukadoor Oss” intypen in Google, dan is een investering in SEO verstandig. Via Markaay streven we ernaar om op selecte zoektermen jouw website te laten scoren in de zoekresultaten. Zodat je niet alleen vindbaar bent in de zoekresultaten, maar ook nog eens boven jouw directe concurrentie staat in de zoeklijsten.

Wat houdt SEO in?

SEO omvat alle aspecten die zoekmachines meenemen om jouw website te rangschikken in de zoekresultaten. De belangrijke aspecten zijn; de teksten, de website snelheid, linkbuilding en het gemak waarmee de website te navigeren is op zowel dekstop, tablet als smartphone.

Markaay SEO Markaay Zoekmachine optimalisatie
Markaay SEO Online Marketing Zoekmachine optimalisatie Markaay

Bereik klanten als ze jou zoeken

Door beter te scoren in de organische zoekresultaten is de kans ook veel groter dat klanten jouw kunnen vinden als ze zoeken naar jouw producten of diensten.

Ik ga voor je uitzoeken via welke zoektermen klanten op jouw website terecht komen, welke zoektermen een hoog zoekvolume hebben en waar de meeste kansen liggen om mensen via de zoekmachines naar jouw website te krijgen. Zoekmachine optimalisatie is dus ook altijd maatwerk en gericht op jouw krachten en kansen.

Posities waarborgen

Zoekmachines wijzigen de algoritmes waarmee ze zoekresultaten rangschikken continue. Om posities in de zoekresultaten te handhaven ben je bij Markaay ook aan het juiste adres.

Afhankelijk van het aantal zoektermen waarop jij topposities wil (of al hebt) en de concurrentie dichtheid, handhaven we de posities in de zoekresultaten tegen een maandelijkse vergoeding. Deze vergoeding wordt altijd in afspraak met jou doorgenomen.

Jouw naam*

Jouw e-mail*

Onderwerp

Jouw bericht