Marketing Markaay Webdevelopment

Websites aanpassen, verbeteren en optimaliseren

Webdevelopment betreft het aanpassen of toevoegen van functies aan jouw website. Of het nu gaat om het versnellen van de website of stijl-aanpassingen. Bij Markaay hebben we een brede ervaring met het werken in content management systemen (als WordPress, Megento, ModX, Joomla, etc.) maar zijn we ook in staat om vanuit pure HTML, CSS en Javascript aanpassingen en optimalisaties door te voeren.

Zelf niet handig met websites?

Als ondernemer ben je het liefst zo min mogelijk met je website bezig en wil je gewoon doen waar je goed bent. Een website vereist toch periodiek onderhoud.

Tegen een maandelijks tarief, afhankelijk van jouw wensen en het te onderhouden systeem, zorg ik dat jouw website up to date en beveiligd tegen aanvallen blijft. Daarnaast zal de website snelheid worden gewaarborgd en zullen maandelijkse backups worden gemaakt.

Aanpassingen aanvragen

Via het onderstaande contactformulier kun je direct aanpassingen of optimalisaties aanvragen voor jouw website. Geef het adres van jouw website door en welke verbeteringen je graag wil zien en dan maak ik een gepast voorstel.

Jouw naam*

Jouw e-mail*

Onderwerp

Jouw bericht