Markaay Online Marketing

 

Markaay Online Marketing is het online marketing bureau van Lith, Oss, Den Bosch en omstreken. Websites, webshops, SEO, online adverteren, social media en alles wat nodig is om jouw bedrijf online op de kaart te zetten. In iedere dienstverlening ligt er altijd een nadruk op kwaliteit en eenvoud. Deze twee gaan prima samen, het hoeft namelijk allemaal niet zo moeilijk te zijn.

Investeren in online marketing diensten is voor kleine ondernemingen en ZZP’ers vaak erg duur, maar via Markaay maken we online marketing campagnes bereikbaar voor de kleine ondernemers in de regio.

Markaay Online Marketing Markaay Logo Square

Wie zit achter Markaay Online Marketing?

Mijn naam is Mark Ebergen. Afgestudeerd online marketing manager aan de Universiteit van Tilburg en al jaren actief als webdeveloper en online marketeer. Al vanaf jongs af aan houd ik me bezig met het bouwen van websites en webshops en eigenlijk is het allemaal alleen maar verder uit de hand gelopen.

Markaay Online Marketing is de onderneming waarmee ik andere kleine ondernemingen tegemoet kom met slimme online marketing campagnes, professionele websites en persoonlijke dienstverlening. Dit alles doe ik naast mijn gewone werk, hierdoor is het ook niet mogelijk om gedurende werktijden telefonisch contact op te nemen, enkel via mail.

Maar geen punt! Alle mails worden binnen een dag beantwoord.