Email marketing campagnes

 

Email marketing of Email campagnes worden tegenwoordig snel overschaduwd door alle andere mogelijkheden in online marketing, zoals online adverteren en zoekmachine optimalisatie. Toch kan een bestand vol met email adressen van mensen zeer waardevol zijn voor retentie en loyaliteitsdoeleinden. Denk bijvoorbeeld aan nieuwsbrief waarin jouw klanten (of prospects) op de hoogte blijven van de nieuwste producten in jouw webshop. Email marketing campagnes kunnen erg breed worden ingezet en kunnen daarnaast ook veel inzicht bieden in wat jouw klanten belangrijk vinden.

Het opbouwen van een email-klantenbestand

 

Ik werk met het programma MailChimp. MailChimp kan gekoppeld worden aan websites (zoals bijvoorbeeld in de footer van mijn website) en staat ondernemers toe om eigen email-adresbestanden op te bouwen en hier Email Marketing Campagnes op los te laten. Daarnaast is het ook eenvoudig om in MailChimp zonder veel moeite mooie mail campagnes (zoals nieuwsbrieven) te maken.

 

Marketing inzichten

 

Nadat email campagnes worden verzonden is het ook mogelijk om te zien hoeveel mensen de mails hebben geopend, hem volledig hebben gezien en waarop zij allemaal hebben geklikt. Dit geeft mooie inzichten in welke elementen van jouw campagnes allemaal goed werken en welke minder. Dit geeft je ook de mogelijkheid om je campagnes steeds beter te maken. En daar help ik je natuurlijk ook graag mee!

Markaay MailChimp Email campagnes marketing

Neem contact op

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw bericht