Een professionele website nodig?

 

Een website laten maken hoeft niet duur te zijn. Markaay staat voor het bouwen van volledig professionele websites voor het MKB, kleine ondernemingen en ZZP’ers. Juist voor deze ondernemers kan een website namelijk grote verschillen maken in sales, vindbaarheid en promoties.

Iedereen wil een mooie site om naar te verwijzen als ze over eigen dienstverlening praten. Samen gaan we er voor zorgen dat jouw website het imago uitstraalt dat jij aan de buitenwereld wil laten zien.

Functioneel en Gebruiksvriendelijk een website laten maken

Niet alleen maar mooi, maar ook functioneel. Iedere website door Markaay is 100% responsive en werkt op iedere tablet en mobiele telefoon. Daarnaast wordt er ook voor gezorgd dat de website snelheid wordt gewaarborgd en zorgen we dat de website makkelijk te navigeren is.

Websitepakketten

Markaay heeft 3 website pakketten, voor een vaste eenmalige prijs. Budget online, dit is het meest standaard pakket. Veilig online biedt extra beveiliging voor jouw website. Baas online, biedt extra beveiliging en verbeterd de website snelheid aanzienlijk.

Afhankelijk van jouw keuze voor een van deze pakketten bouw ik jouw website. Betalen doe je natuurlijk pas als de website af is en jij tevreden bent met de uitkomst.

Voordelen:

Je hebt totaal geen programmeer kennis meer nodig. Na een inbegrepen sessie kun je zelfstandig jouw website bijhouden en aanpassen.

De website wordt optimaal ingericht voor zowel desktop computers, tablets als smartphones. De gebruikerservaring is hierdoor een stuk beter.

Niet alleen goedkoop, ook nog eens erg snel online! Binnen minimaal 2 weken kan ik zorgen dat jouw website online staat.

Budget online

vanaf € 600,-
100% responsive
Google Analytics statistieken
1 maand gratis service

Veilig online

vanaf € 750,- Vaakst gekozen
+ Beveiligde hosting/mail
+ Hack- Spambeveiliging
3 maanden gratis service

Baas online

vanaf € 950,-
+ Supersnelle hosting
+ Websnelheid pakket
3 maanden gratis service

Onderhoud, updates en backups

 

Als ondernemer ben je het liefst zo min mogelijk met je website bezig en wil je gewoon doen waar je goed bent. Een website vereist tegenwoordig echter toch enige aandacht.

Natuurlijk kun je deze updates en onderhoudswerkzaamheden ook zelf, instructies krijg je namelijk altijd als je een website bij ons afneemt. Maar ook dit kan ik je uit handen nemen. Tegen een maandelijks tarief van € 15,- zorg ik dat jouw website up to date en beveiligd tegen aanvallen blijft. Daarnaast zal de website snelheid worden gewaarborgd en zullen maandelijkse backups worden gemaakt.

Neem contact op

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw bericht

Markaay > Een website laten maken – website laten bouwen – webdesign