Marktonderzoek door Webscraping

Marktonderzoek is prijzig, maar het valt te automatiseren. Markaay verricht geautomatiseerd marktonderzoek met behulp van Webscraping. Met webscraping kun je automatisch grote hoeveelheden data verzamelen van het internet. Handig voor bijvoorbeeld, concurrentieonderzoeken, benchmark rapportages of grootschalig marktonderzoek naar contactgegevens van leads.

Werkwijze in webscraping

Webscraping is altijd maatwerk. Jij geeft aan welke informatie je zoekt en wij zorgen ervoor dat we data opleveren en geven ook aan waar de mogelijkheden en beperkingen liggen in webscraping.

Markaay maakt gebruik van Scrapy een webscraping app die volledig automatisch door websites kan navigeren en informatie in bulk kan opslaan.

Wil jij bijvoorbeeld alle online producteninformatie en prijzen in een webshop van een concurrent hebben, dan leveren wij deze op. Webscrapen van een webshop is goedkoper dan je denkt al vanaf € 25,- scrapen we een webshop met max. 250 producten.

Webscraping aanvragen

Vul hieronder jouw wensen en vragen omtrent de mogelijkheden van  online marktonderzoek / Webscraping en dan sturen wij binnen een dag de mogelijkheden en een kostenindicatie

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw bericht