Adverteren op het internet

Online adverteren heeft over de jaren heen talloze vormen aangenomen. De meest voorkomende varianten zijn; adverteren in de zoekresultaten van zoekmachines, ook wel SEA genoemd, en adverteren op social media. Bij Markaay gaan we eerst een gesprek aan met jou en kijken we samen welke advertentie strategie en combinatie van mediums het beste past bij jouw doel.

Na het inrichten van een online adverteercampagne betaal je altijd pas wanneer er op je advertentie wordt geklikt. Bovendien zijn de resultaten volledig inzichtelijk en uitstekend meetbaar. Kortom je weet precies wat je terugkrijgt voor jouw investering.

Markaay Online Marketing is gecertificeerd gebruiker van Google Adwords en Google Analytics.

Zoekmachine adverteren | SEA

Markaay is een gecertificeerde gebruiker van Google Adwords, het adverteerplatform op te adverteren in de zoekresultaten van Google. Google ontvangt dagelijks meer dan 2.000.000 zoekopdrachten van Nederlanders, en daar zitten ook zoekopdrachten tussen naar jouw product of dienstverlening.

We gaan samen bespreken wat jouw doelstellingen zijn en op welk gebied jij resultaten wil boeken. Wil je dat meer mensen jouw organisatie bellen, dan gaan we de advertenties ook zodanig inrichten dat dat gaat gebeuren.

Vervolgens richt Markaay de campagne in sturen we de campagne bij indien nodig. Jij hebt zelf de volledige controle over het budget dat je dagelijks zou willen uitgeven aan jouw online adverteer campagne.

Facebook en Twitter adverteren

Adverteren op social media is in Nederland het meest gebruikelijk op Facebook, Instagram en Twitter. Wij helpen jou bij het opzetten van een social media adverteercampagne, richten de campagne in en houden jou op de hoogte van de resultaten.

Net zoals bij SEA, heb jij zelf de volledige controle over het budget dat je dagelijks zou willen uitgeven aan jouw campagne.

Neem contact op

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw bericht